ΠΑΤΡΑ /Παρουσίαση βιβλίου «Άφησε πίσω τα συναισθηματικά σου προβλήματα» του Δημήτρη Κατσίκη

 Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, παρουσιάζεται στο Πολύεδρο το βιβλίο του Δημήτρη Κατσίκη «Άφησε  πίσω τα συναισθηματικά  σου προβλήματα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βelle Epoque.

Με αφορμή το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Δημήτρης Κατσίκης (PhD, RT-RL), ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής, ιδρυτής της κοινότητας Ψχ, με κεντρικό θέμα «Πάρε τη Συναισθηματική Ευθύνη και άφησε πίσω κάθε Συναισθηματική Διαταραχή»,

Σύντομη παρουσίαση με θέμα «Γονείς και παιδιά: Πως διαχειρίζονται συναισθηματικά προβλήματα» θα κάνει η Hλιάνα Μπαλάση.

Από το σημείωμα του εκδότη:

Με απλό και περιεκτικό τρόπο αυτοβοήθειας, ο Δημήτρης Κατσίκης (PhD, RT-RL) σε καθοδηγεί, βήμα προς βήμα, να αφομοιώσεις τη θρυλική μέθοδο του Albert Ellis και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις παραπάνω έλεγχο στην ψυχική σου υγεία απ’ όσο νομίζεις. Με ζωντανά παραδείγματα και ευρεία γκάμα από φιλοσοφικές, βιωματικές και πρακτικές τεχνικές, ο συγγραφέας σκιαγραφεί πιστά, αναλυτικά και απολαυστικά τη μέθοδο που άλλαξε για πάντα τον χάρτη της ψυχοθεραπείας.
Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου απευθύνεται «σε σένα» -δηλαδή στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά- μιλώντας απευθείας στην καρδιά των ψυχολογικών προβλημάτων σου. Σε βοηθά να μάθεις ένα διαχρονικά αποτελεσματικό μοντέλο αυτοανάλυσης και θεραπείας για όποια (ναι, όποια!) δυσκολία-αντιξοότητα-αναποδιά-ταλαιπωρία-αβαρία κι αν αντιμετωπίζεις. Και αυτό διότι η Ορθολογική-Βιωματική Ψυχοθεραπεία του Ellis παρέχει ένα οικουμενικό πλαίσιο -πέρα από τυπικές διαγνώσεις και θεραπείες-, για να μπορείς όχι μόνο να νιώθεις προσωρινά καλύτερα, αλλά να γίνεσαι και να παραμένεις καλύτερα, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Η έκδοση αυτή απευθύνεται ισότιμα σε κοινό και επαγγελματίες. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα βιβλίο για σένα! Αν το ακολουθήσεις συστηματικά, θα γίνεις ο ψυχοθεραπευτής του εαυτού σου.

                            

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου