ΠΑΤΡΑ : Βαρυσήμαντη ομιλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στην σημερινή επετειακή εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και όπως όλες και όλοι πολύ καλά ξέρουμε.

Και σε όλη αυτή την μακρά πορεία, όλοι οι Πρόεδροι μας έχουν δώσει αγώνες και μάχες για την Πατρίδα αφήνοντας σημαντικό ιστορικό και κοινωνικό αποτύπωμα, ενώ το κόμμα μας στην Αχαΐα μετά την ανασυγκρότηση, μέσα από έναν συμπαγή οργανωτικό ιστό, με δυνατή κομματική οργάνωση και με ανιδιοτελείς αγώνες αγωνιστών και αγωνιστριών απέκτησε και πάλι δυναμική παρουσία στην κοινωνία. Το γεγονός ότι  σήμερα μετά από 50 χρόνια, οι πολίτες εμπιστεύονται την Παράταξή μας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποδεικνύει την αξιοπιστία των λόγων και των έργων μας. Αισθανόμαστε βέβαια και την πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι στον ελληνικό λαό, και πόσο σημαντικό είναι να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της εποχής, δίνοντας λύσεις αλλά, και ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, έχοντας πάντα το βλέμμα μας στραμμένο στις νέες γενιές και το μέλλον τους. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί μέσα στα 50 χρόνια ζωής και ιστορίας μας, πολιτικές και προοδευτικές ιδέες της ευρωπαϊκής Παράταξής μας επιβραβεύονται από τους πολίτες, δικαιώνονται από την ιστορία. 

Με αφορμή, λοιπόν, τα 50 χρόνια ιστορίας, όλες και όλοι μαζί, ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές συντεταγμένα, με δύναμη και ορμή, προετοιμαζόμαστε για την εκλογική μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, για να πετύχουμε μια ακόμα εκλογική νίκη στην Αχαΐα, αναδεικνύοντας και πάλι τη Νέα Δημοκρατίαπρώτη και κυρίαρχη δύναμη στον Νομό και εκλέγοντας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανθρώπους που μπορούν να εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας υλοποιεί και αναπτύσσει στην τοπική κοινωνία από τον περασμένο Δεκέμβριο το πρόγραμμα, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Παράλληλα με την ευκαιρία του επικείμενου συνεδρίου της Ν.Δ. καθώς και της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει σειρά πολιτικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο στην Πάτρα και στις υπόλοιπες πόλεις του Νομού.

Η πρώτη πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 7 το απόγευμα στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην ΠΑΤΡΑ, η οποία θα συνοδευτεί με βαρυσήμαντη ομιλία από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια.

Μια εκδήλωση αφετηρίας για την τελική μάχη των εκλογών την οποία θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας θα εγκαινιάσει την πρώτη έκθεση φωτογραφιών από τη ζωή και τη δράση της οργάνωσης στην Αχαΐα όλα τα χρόνια της 50χρονης λαμπρής ιστορίας.

 Προχωράμε υπερήφανα όλες και όλοι μαζί, σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά!

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου