ΠΑΤΡΑ : Έκθεση φωτογραφίας της ΟΙΚΙΠΑ με θέμα: «Λίμνες και λιμνοθάλασσες»

 ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Πρόσκληση συμμετοχής

Για μια ακόμη χρονιά η ΟΙΚΙΠΑ προσκαλεί όσους αγαπούν τη φωτογραφία φύσης, να πάρουν μέρος στην έκθεση που διοργανώνει στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο τίτλος του φετινού μας θέματος είναι «Λίμνες και  λιμνοθάλασσες»και στόχο έχει να αναδείξει και να προβάλει τις φυσικές ομορφιές αλλά και την πλούσια βιοποικιλότητα των υδάτινων αυτών περιοχών του Ελλαδικού χώρου.

Οδηγίες για τη συμμετοχή:

Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλνοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες, από τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή αξιολόγησης.

Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια και πρέπει να προέρχονται από μία και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία με επέκταση .jpeg. Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και την (ευρύτερη)  περιοχή λήψης της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδήποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα ληφθεί υπόψη. 

Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στο oikipa@otenet.gr είτε να παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Τσαμαδού 21, Πάτρα μέχρι την Παρασκευη  29  Μαρτίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2610.32.10.10 κάθεΔευτέρα, Τέταρτη και Παρασκευή 6.00-8.00 μμ, και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00-12:00πμ στο στέκι της  ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. Τσαμαδού 21 Πάτρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου