Η παράταξη “Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι” καταγγέλλει την βία ενάντια στους παρατασιούχους της κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Πατρέων

 

Η παράταξη "Πάτρα Σπουδαία και Πάλι" (Β.Αιβαλής)εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τα γεγονότα που καταγγέλλεται ότι έλαβαν χώρα σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου. Η αυτονόητη καταγγελία των ξυλοδαρμών πρέπει να γίνει άμεσα και από τη δημοτική αρχή. Οι υπεύθυνοι πρέπει να αναζητηθούν και να λογοδοτήσουν. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δυστυχώς καλλιεργεί πράξεις για τις οποίες δεν μπορεί να είναι περήφανοι ούτε οι φυσικοί ούτε οι ηθικοί αυτουργοί τους.  Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση και συστράτευση στον αγώνα των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ζωής. Από όποιο πόστο κατέχει ο καθένας η υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία είναι στόχος που μπορεί να φέρει την ενότητα, και η ενότητα την αποτελεσματικότητα. 

 

Η παράταξή μας "Πάτρα Σπουδαία και Πάλι" καταγγέλλει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα στην πόλη μας από όπου και αν προέρχονται.

Οι συμβασιούχοι διεκδικούν δικαίωμα στην εργασία. Αξίζουν τον σεβασμό όλων ανεξαρτήτως αν ο οποιοσδήποτε συμφωνεί ή διαφωνεί με τις μεθόδους που προτάσσουν για την διεκδίκησή της.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ποιοι τους οδήγησαν στις μεθόδους αυτές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου