Σοκ στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος σε ηλικία 59 ετών– Ηταν πατέρας δύο παιδιών

 Σοκαρισμένη είναι η Πατραϊκή κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Ανδρέα Ρηγόπουλου σε ηλικία 59ετών.

Ο εκλιπών  ένιωσε αδιαθεσία το μεσημέρι της Δευτέρας ( πιθανότατα ανακοπή )ενώ βρισκόταν στην οδό Κορίνθου όπου το κατάστημά του , ο γνωστός σε όλους Καραμελόκοσμος,  και κατέρρευσε ενώ  έφτασε στο άμεσα  κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος επιχειρηματίας  δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, διακομίσθηκε στο ΠΓΝΠ αλλά δυστυχώς  υπέκυψε.

Ηταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σιδέρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Λεωνίδα.

Συντετριμμένα και τα αδέλφια του, οι γνωστοί  συνάδελφοι δημοσιογράφοι Κώστας Ρηγόπουλος  ( αντιπρόεδρος της  ΔΕΕΠ Αχαίας της ΝΔ ) και Παναγιώτης Ρηγόπουλος και ο συνταξιούχος Δημήτρης Ρηγοπούλος, που  πριν  ενάμιση χρόνο έχασαν τον αδελφό τους Άγγελο τον Μάρτιο του 2023 και τη μητέρα τους Ρένια τον Ιούλιο του 2023.

Ο Ανδρέας  Ρηγόπουλος  προσπαθούσε πολλά χρόνια να μετακομίσει τον «Καραμελόκοσμο»  από την οδό Κανακάρη και Βότση, , σε πιο κεντρικό σημείο και  μόλις πριν λίγους μήνες τα είχε καταφέρει μετά μεγάλη προσπάθεια  στην οδό Κορίνθου και Πατρέως.

Ηταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα καθώς   έδινε το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις , εορτές και εκθέσεις με τον  «Καραμελόκοσμο»  όπως φυσικά και στην Πάτρα.

Καλοσυνάτος και πάντα χαμογελαστός, συνεργάσιμος, είχε παντού μόνο φίλους και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου