Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελεονόρας Μελέτη, από τον Αν. Περιφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και τη Δημοσιογράφο ΚρίστυΚουνινιώτη

 Το νέο βιβλίο της Ελεονόρας Μελέτη, με τίτλο “Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο”, θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Χαράλαμπος Μπονάνος, μαζί με τη Δημοσιογράφο ΚρίστυΚουνινιώτη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στην Πλατεία Γεωργίου Α’.

Στο βιβλίο της, η Ελεονόρα Μελέτη, υπογραμμίζει την αυτογνωσία και τη δύναμη που χρειάζεται για να αγαπήσει κανείς τον εαυτό του και να τον αποδεχτεί. Κοιτάζει τη ζωή και την καριέρα της, και μέσα από έναν ειλικρινή απολογισμό μοιράζεται μαζί μας εμπειρίες με τις οποίες ο καθένας μας θα μπορούσε να ταυτιστεί και συναισθήματα που μας είναι οικεία: άγχος, θλίψη, φόβος. Με όχημα το δικό της ταξίδι, μας δείχνει την ανυπολόγιστη αξία του να πραγματοποιεί κανείς τα όνειρά του και να αποκαθιστά τη σχέση με τον εαυτό του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου