Λευτέρης Αυγενάκης από την Πάτρα: «Οι ευρωεκλογές δεν είναι χαβαλές»

 Μετέδωσε μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας

Για την σπουδαιότητα και κρισιμότητα των ευρωεκλογών μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου σε αίθουσα ξενοδοχείου της  Πάτρας όπου έκανε την αρχή ως υπεύθυνος για την περιοχή.

 

Ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε πως μπορεί η κάλπη των ευρωεκλογών να μην αναδείξει κυβέρνηση, κάτι που έγινε μήνες πριν με το ξεκάθαρο μήνυμα του λαού που ανανέωσε την εμπιστοσύνη του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όμως έχει ένα διαφορετικό αλλά εξίσου σημαντικό μήνυμα. “Στέλνει ένα μήνυμα εμπιστοσύνης, ανάγκης αλλαγών και βελτιώσεων προς τη μεριά του ρεαλισμού και της αξιοπιστίας ολόκληρου του ευρωαϊκού οικοδομήματος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης και συνέχισε: “Η ΝΔ είναι σταθερά προσηλωμένη προς την Ευρώπη, προς μια ισχυρή και λειτουργική Ευρώπη και επιζητά την στήριξη και ένα ισχυρό ποσοστό ώστε να εκπροσωπηθεί στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο με όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές και να στείλει το μήνυμα ότι η πορεία του έργου που παράγει η κυβέρνηση και ο Κυριακός Μητσοτάκης, είναι ισχυρό, κατανοητό και στηρίζεται από την πλειονότητα του ελληνικού λαού”.

Επίσης , ο κ. Αυγενάκης κάλεσε όλους να προσέλθουν  στις κάλπες του Ιουνίου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: “Όχι δεν ειναι  χαβαλές ‘όπως θέλουν μερικοί”, ενώ υπογράμμισε πως η ΝΔ ήταν και θα είναι δίπλα στον πολίτη και τον νοικοκύρη, δίπλα στον υπεύθυνο και τον πατριώτη”.

Ακολούθησε  στον ίδιο χώρο η πρώτη μεγάλη και μαζική συνάντηση προετοιμασίας και κινητοποίησης στελεχών του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών(φωτογραφίες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου