DUR στην Πάτρα: Τέλος εποχής , αρχή νέας


 Η περασμένη  Δευτέρα 27 Μαίου ήταν η τελευταία για το μεγάλο κατάστημα της DUR στη γωνία Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου, όπου λειτουργούσε από το 1991 δηλαδή επί 33 χρόνια και, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες μας, ο χώρος άδειασε και από τα τελευταία είδη ένδυσης που είχαν απομείνει και διατίθεντο σε τιμές ευκαιρίας με μεγάλη έκπτωση.


 

Ετσι για την DUR έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος δραστηριότητας στο συγκεκριμένο  πολυσύχναστο  από σημείο και  άνοιξε ένας νέος.

Συγκεκριμένα,  όπως είναι γνωστό, το ιστορικό για την Πατρινή Εταιρία, κατάστημα μεταφέρθηκε και λειτουργεί ήδη πολύ κοντά με το προηγούμενο, στον αριθμό 24  της  διπλανής οδού   Ερμού  & Ρήγα Φεραίου από την   Μ. Τετάρτη  1 Μαϊου 2024 συνεχίζοντας το δυναμικό παρόν του στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας με το οποίο είναι ταυτισμένο.

Στο μεταξύ για το εμβληματικό κτίριο, στη γωνία Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου, ιδιοκτησίας  της οικογένειας Τζίνη,  δεν υπάρχουν,  προς το παρόν, ασφαλείς πληροφορίες για την αξιοποίησή του, αν δηλαδή  έχει  ήδη νοικιαστεί και τι ακριβώς θα γίνει, ενώ η αρχική,   όπως ακουγόταν  φήμη, ότι  έχει εξασφαλιστεί από γνωστή αθηναϊκή αλυσίδα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, δεν επιβεβαιώνεται.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου