ΠΑΤΡΑ / Συνέντευξη Τύπου , με αφορμή Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18


 Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε σήμερα (14/6) στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, στην Αγορά Αργύρη, με αφορμή Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 «Βασίλης Σεβαστής».

Παρόντες στην συνέντευξη ήταν η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και οι αθλητές Μυρτώ Βαλαχά και Φίλιππος Χριστόπουλος.


 

Τη συζήτηση διηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου, Νίκος Μπαλάσης.

Ο Δήμαρχος Πατρέων εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που αρχίζει αύριο στην Πάτρα.

Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας του Δήμου με όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες και ειδικότερα με τον ΣΕΓΑΣ με τον οποίο έχει θεσμοθετημένη συνεργασία με μνημόνιο.

Στην τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, αφού έδωσε κι αυτός τα συγχαρητήρια στην Εθνική Στίβου, εστίασε  στο γεγονός, όπως είπε, ότι η Πάτρα έχει γίνει μια πόλη ελκυστική για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων λόγω των αθλητικών χώρων που διαθέτει και του ξενώνα στον οποίο φιλοξενεί τους αθλητές. . Τέλος επισήμανε ότι όταν ανέλαβε το Δήμο η σημερινή Δημοτική Αρχή γινόταν στην πόλη 16 αθλητικές διοργανώσεις το χρόνο και σήμερα αυτές έχουν ξεπεράσει τις 60!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου