ΠΑΤΡΑ / Ετοιμος ο νέος Σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας


-Ολοκληρώθηκε η κατασκευή – από φθινόπωρο  λαμπρά εγκαίνια και  λειτουργία

-Θα φιλοξενήσει  και μεγάλο Συνέδριο Αυτοκινητιστών

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου Σταθμού Λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας στην παραλιακή λεωφόρο Οθωνος Αμαλίας στην Πάτρα.

 

Απομένουν και  βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες τελευταίες λεπτομέρειες , διαδικασίες και διευθετήσεις με σκοπό την μεγιστοποίηση της λειτουργικότητάς του.

Τα πανηγυρικά εγκαίνια του Σταθμού  αναμένεται να  γίνουν μέσα στο φθινόπωρο και όπως έχουμε ήδη αναφέρει θα κληθεί  και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ένα από τα γεγονότα με τα οποία θα συνδυαστούν  τα εγκαίνια θα είναι και  η πραγματοποίηση μεγάλου πανελλήνιου Συνεδρίου Αυτοκινητιστών στο οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1000 αυτοκινητιστές – σύνεδροι από όλη την Ελλάδα αλλά και αντιπροσωπείες με προσωπικότητες του κλάδου από το εξωτερικό.

Στις φωτογραφίες μας το  επιβλητικό κτιριακό  συγκρότημα  των πρώην Μύλων Αγίου Γεωργίου, που δεσπόζει στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, όπως  σήμερα τελικά έχει διαμορφωθεί  και μετατραπεί για τη νέα του χρήση σε υπερσύγχρονο Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων, μετά από εργασίες πού διήρκεσαν πέντε  χρόνια.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου