Ημέρα Τιμής των αποστράτων της Ελληνικής ΑστυνομίαςΚάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, της Περιφέρειάς.

 

 

 

 

 Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και εκφωνήθηκαν λόγοι από εκπροσώπους συνδέσμων, ενώσεων και συλλόγων εν αποστρατεία αστυνομικών, ενώ ακολούθησαν και λιτές εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργος, Μεσολόγγι) οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές,  οι επικεφαλείς και αντπροσωπείες των Σωμάτων Ασφάλειας, τα προεδρεία των συνδέσμων, ενώσεων και συλλόγων εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων, καθώς και Επίτιμοι Ανώτατοι Αξιωματικοί ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου