ΠΑΤΡΑ / Συγχαρητήρια και ευχές του σπιράλ στη Νόρα Δράκου

 Ο Πέτρος Ψωμάς την υποδέχτηκε στην Έκθεση Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Με ιδιαίτερη συγκίνηση υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του σπιράλ τη Νόρα Δράκου στην Έκθεση Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει η δημοτική παράταξη στην «Οικία Παλαμά». Είχε προηγηθεί πρόσκληση του Πέτρου Ψωμά στη σπουδαία πατρινή πρωταθλήτρια της κολύμβησης, προκειμένου να την ξεναγήσει στην έκθεση και να της δώσει, εκ μέρους της παράταξης, συγχαρητήρια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ευχές για μια επιτυχημένη πορεία στο Παρίσι 2024.

 «Τιμά την Πάτρα με το ήθος και την αγωνιστικότητά της, ως πρεσβευτής της πόλης μας θα ταξιδέψει και στο Παρίσι, είναι μία αθλήτρια που τη χαρακτηρίζει η συνέπεια, η διάρκεια και το πείσμα, χαιρόμαστε που την υποδεχόμαστε στην Έκθεση μας» είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του σπιράλ κατά τον σύντομο χαιρετισμό του. Ευχόμενος δε «καλή επιτυχία» της πρόσφερε έναν πρωτότυπο κύβο με την ελληνική σημαία.

«Θα τον πάρω μαζί μου στο Παρίσι» είπε η Νόρα Δράκου, ευχαριστώντας για την υποδοχή, την τιμητική εκδήλωση, το δώρο και τις ευχές. Κατόπιν ξεναγήθηκε στην έκθεση, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις δάδες, τα εκθέματα, το στήσιμο και τις πληροφορίες, συνομίλησε με τα μέλη Ομάδων Εργασίας της παράταξης που είχαν έρθει για να τη συναντήσουν (#Αθλητισμός, #Νεολαία, #Εκδηλώσεις, Πολιτική Γραμματεία) και ζήτησε να ξεναγηθεί και στους επιπλέον χώρους του σπιτιού όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς.

Υπενθυμίζεται πως η Νόρα Δράκου κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι και ταυτόχρονα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα είναι η τέταρτη Ολυμπιάδα της καριέρας της.

Η  Έκθεση «Η Φλόγα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού στην Πάτρα του Κωστή Παλαμά και της Κούλας Πράτσικα» είναι μια πρωτοβουλία του σπιράλ που φιλοξενείται στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς», είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το Φθινόπωρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου