Ενημερωτική Εκδήλωση δια ζώσης & Live Streaming
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη που προγραμματίζει στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη, η οποία αφορά δέκα (10) μαθητές Λυκείων της Αρκαδίας.
Η εκδήλωση έγινε χθές Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη – είσοδος από 25ης Μαρτίου) και απευθυνόταν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επίσκεψης, καθώς και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής των μαθητών.
Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που ενισχύει έμπρακτα τη σύνδεση της εκπαίδευσης των μαθητών της Αρκαδίας με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου