Το μεγαλύτερο ποσοστό του δείγματος, ήτοι 45,95%, προτιμά να καταναλώνει κρέας για την κάλυψη
των διατροφικών του αναγκών, ενώ με μεγάλη διαφορά ακολουθούν οι υπόλοιπες
διατροφικές ομάδες. Συγκεκριμένα δεύτερη σε προτίμηση είναι τα Δημητριακά και
ακολουθούν κατά σειρά τα Φρούτα – Λαχανικά, τα Γαλακτοκομικά, τα Ψάρια-
Θαλασσινά και τέλος τα όσπρια.
Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα, Ήπειρος, Ιόνια νησιά, Περισκόπιο, Απόψεις, Σπορ, Σημειωματάριο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου