2. Να αξιολογήσουν τις πιθανές αιτίες

 Αναφορικά με τον πρώτο αντικειμενικό σκοπό της έρευνας που είναι να καταγραφούν οι διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών, διαπιστώνονται τα παρακάτω.


Το μεγαλύτερο ποσοστό του δείγματος, ήτοι 45,95%,  προτιμά να καταναλώνει κρέας για την κάλυψη των διατροφικών του αναγκών, ενώ με μεγάλη διαφορά ακολουθούν οι υπόλοιπες διατροφικές ομάδες. Συγκεκριμένα δεύτερη σε προτίμηση είναι τα Δημητριακά και ακολουθούν κατά σειρά τα Φρούτα – Λαχανικά, τα Γαλακτοκομικά, τα Ψάρια- Θαλασσινά και τέλος τα όσπρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου