4. Να αποτυπωθεί η γνώση και η άποψη τους

Το μεγαλύτερο ποσοστό του δείγματος, ήτοι 45,95%,  προτιμά να καταναλώνει κρέας για την κάλυψη των διατροφικών του αναγκών, ενώ με μεγάλη διαφορά ακολουθούν οι υπόλοιπες διατροφικές ομάδες. Συγκεκριμένα δεύτερη σε προτίμηση είναι τα Δημητριακά και ακολουθούν κατά σειρά τα Φρούτα – Λαχανικά, τα Γαλακτοκομικά, τα Ψάρια- Θαλασσινά και τέλος τα όσπρια.


Παράλληλα οι συμμετέχοντες, δείχνουν προτίμηση σε εγχώριας παραγωγής προϊόντα, κάτι το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σε εμπιστοσύνη προς τους τοπικούς παραγωγούς αλλά και δυσπιστία ως προς την ποιότητα των εισαγόμενων αγαθών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου