ΠΑΤΡΑ : Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής


5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ –ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ      
          ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Με αφορμή -για πρώτη χρονιά εφέτος- του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παθολογικής Ανατομικής σε διεθνές επίπεδο, η Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής-Πανελλήνια Ένωση Παθολογοανατόμων απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει από κοντά τους γιατρούς που βρίσκονται πίσω από το μικροσκόπιο, να μάθει τι κάνουν και να δει ό,τι βλέπουν.


Η Παθολογική Ανατομική είναι η επιστήμη που βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων της σύγχρονης ιατρικής. Υπολογίζεται ότι πάνω από το 70% των διαγνώσεων σε ένα νοσοκομείο γίνονται με την καθοριστική συμβολή του Παθολογοανατόμου. Την εποχή των στοχευμένων θεραπειών, ο ρόλος του Παθολογοανατόμου στην αντιμετώπιση των νεοπλασιών αναδεικνύεται σε πρωταρχικό.

Το προσωπικό του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ΄΄ο Άγιος Ανδρέας΄΄ έχει την χαρά να σας προσκαλέσει να γνωρίσετε από κοντά τους γιατρούς και το παραϊατρικό προσωπικό του.
Ελάτε στις 5 Νοεμβρίου από τις 10.00΄ μέχρι τις 14.00΄ να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, να σας δείξουμε μακροσκοπικές και μικροσκοπικές εικόνες και να λύσουμε απορίες σας.
 Η Συντονίστρια Διευθύντρια  Μαρία Ζηνόζη-Ρεπαντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου