ΠΑΤΡΑ : Ανάγκη αποτροπής ανεξέλεγκτης πώλησης και χρήσης αλκοόλ.


Από τη Δημοτική Αρχή, τονίζονται τα εξής σχετικά με το τελευταίο διήμερο του Καρναβαλιού και την προτροπή, αλλά και την ελπίδα να αποφευχθούν δυσάρεστα φαινόμενα:






Το Πατρινό Καρναβάλι βρίσκεται πλέον στην κορύφωσή του. Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν πλημμυρίσει την πόλη μας, θέλοντας να διασκεδάσουν και να χαρούν μαζί με όλη την Πάτρα και να δεχθούν τη φιλοξενία των Πατρινών.

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές που είναι στην πρώτη γραμμή για τη επιτυχία των εκδηλώσεων, τον Ερυθρό Σταυρό που για μια ακόμα χρονιά είναι στις επάλξεις, όπως και τις κρατικές υπηρεσίες που συνδράμουν στην ομαλή διεξαγωγή των τελικών διοργανώσεων του Καρναβαλιού μας.

Παράλληλα απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους (επαγγελματίες, καταστηματάρχες, υπεύθυνους πληρωμάτων) να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αποφυγή καταστάσεων που δυσφημούν την μεγάλη μας γιορτή.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα παιδιά και τους νέους που θα βρίσκονται στους δρόμους αυτό το διήμερο, επισημαίνουμε την ανάγκη αποτροπής ανεξέλεγκτης πώλησης και χρήσης αλκοόλ.

Θα κριθούμε όλοι και πρέπει ο απολογισμός να είναι θετικός.

Κλείνουμε με την ευχή να έχουμε ένα πραγματικά καλό Καρναβάλι όλοι μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου