ΠΑΤΡΑ : “You are my sunshine”


Η Γκαλερί Cube, φιλοξενεί τις νέα σειρά από χειροποίητες και σε περιορισμένο αριθμό πασχαλινές λαμπάδες που δημιούργησε η Νάγια Χατήρα, με τον τίτλο “You are my sunshine”.
Για το Πάσχα 2015, η Νάγια Χατήρα δημιούργησε μία σειρά από ξεχωριστές λαμπάδες, σε παστέλ χρώματα που θυμίζουν πολύχρωμα και γλυκά μακαρόν. Αυτό που κυριαρχεί είναι το στυλ typhography, μία τάση που επικρατεί στον κόσμο του graphic design τελευταία.
Χαρτί κραφτ, ξύλο, χρωματιστές πέρλες, πουά και σεβρόν είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των συγκεκριμένων λαμπάδων. Τις συνοδεύουν μηνύματα αγάπης για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα οποία θα τις χαρίσετε.  







Τα στοιχεία που διακοσμούν τις λαμπάδες μπορούν αργότερα να τα χρησιμοποιήσετε ως σελιδοδείκτες για να συνοδεύουν στο διάβασμα ενώ άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά αντικείμενα.
Όπως πάντα, οι δημιουργίες της Νάγια Χατήρα συνοδεύονται από τις ξεχωριστές τους συσκευασίες οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε το δώρο που προσφέρετε.
 Ώρες λειτουργίας: Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00
                               Τετάρτη Σάββατο 10.00 – 15.00 
                                Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
Η Νάγια Χατήρα Σπούδασε στη σχολή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών σπουδών (ΣΓΤΚΣ) του ΤΕΙ Αθηνών. Το 2011 παρακολουθεί σεμινάρια κοσμήματος δίπλα στο Δημήτρη Νικολαϊδη στο Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικού και κατευθύνεται προς την κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων. Ξεκίνησε τους πρώτους πειραματισμούς γυναικείων αξεσουάρ με επιλογή από άχρηστα υλικά στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών. Έμπνευση για εκείνη μπορεί να αποτελέσει οτιδήποτε, μια εικόνα, ένα άκουσμα ή ακόμη και μια λέξη.

 cube gallery Μιαούλη 39, 26222 Πάτρα τηλ. 2611110069 email: lianazoza@cubegallery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου