ΠΑΤΡΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ : Συναυλίες στο νησί των Φαιάκων


 Αναχωρούν την Παρασκευή για την Κέρκυρα, η ΠΑΙΔΙΚΗ και η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, προκειμένου να δώσουν συναυλίες στο νησί των Φαιάκων, την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ.
   Συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ στην Ιόνιο Ακαδημία, προσκεκλημένες της Θερινής Ακαδημίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, οι δύο χορωδίες του Οργανισμού, θα παρουσιάσουν στα μέλη της Ακαδημίας, ένα πρόγραμμα με έργα από το διεθνές χορωδιακό ρεπερτόριο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συγκεκριμένη πρόσκληση για την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, αφού προέρχεται από ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας.
 Το Σάββατο το βράδυ, στην Άνω Κορακιάνα Κέρκυρας, οι δύο Πατρινές χορωδίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με πρόσκληση της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας [Διεύθυνση: Χριστίνα Καλλιαρίδου], θα δώσουν συναυλία στο προαύλιο του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Άνω Κορακιάνας, με τη συνδιοργάνωση της τοπικής Δημοτικής Κοινότητας, της Φιλαρμονικής ‘’Σπύρος Σαμάρας’’ και της Ενορίας Αγίου Αθανασίου ‘’Το Κελί’’.


                Η ΠΑΙΔΙΚΗ και η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα ερμηνεύσουν τα έργα: “Ι’m goin’ up a yonder’’ του WALTER HAWKINS, Επεξεργασία: MARTIN  SIRVATKA, “Nella Fantasia’’, του ENNIO MORRICONE, Επεξεργασία: AUDREY SNYDER, ‘’Adiemus’’, του Karl Jenkins, “Στο Τούνεζι στην Μπαρμπαριά’’, του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ, Επεξεργασία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΝΙΔΗΣ, “Shenandoah’’ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Επεξεργασία: JAY ALTHOUSE, “Ιmagine’’, του JOHN LENNON, Επεξεργασία: CHUCK CASSEY, “Niska Banja’’, ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕΡΒΙΑΣ, Επεξεργασία: NICK PAGE, “La Cumparsita’’ του GERARDO MATOS RODRIGUEZ (Ταγκό Αργεντινής], “Let the sunshine in’’ του CALT Mac DERMOT, Επεξεργασία: MATTHIAS E. BECKER (Από το Μιούζικαλ ‘’Hair’’), “Ain’t no grave can hold my body down’’, NEGRO SPIRITUAL, Επεξεργασία: PAUL CALDWELL & SEAN IVORY.

                  Τις χορωδίες θα διευθύνει η Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού. Πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος. Αρχηγοί της αποστολής θα είναι ο Αντιπρόεδρος Α΄του Δ.Σ., Παναγιώτης Αρκαδιανός και η Αν/τρια Καλ/κή Διευθύντρια του Οργανισμού, Έφη Καββαδία- Ζέρβα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου