Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα

Μία τραγική όσο περίεργη και μακάβρια ιστορία έχει συγκλονίσει την κοινωνία των Τρικάλων. Πριν λίγες ημέρες άνδρες της αστυνομίας, μετά από ενημέρωση που είχαν από το Χαμόγελο του Παιδιού πήγαν στο σπίτι τετραμελούς οικογένειας στην πόλη των Τρικάλων και αντίκρυσαν ένα μακάβριο θέαμα. Έναν 75χρονο σε προχωρημένη σήψη εντός του σπιτιού.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο 75χρονος ήταν νεκρός για πάνω από 2 μήνες μέσα στο σπίτι, στο οποίο έμενε με την 53χρονη σύντροφό του και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 11 και 13 ετών.


Ο άντρας ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός και η 53χρονη συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ.
Τα δύο παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο, στη μονάδα βραχείας νοσηλείας, υπό αστυνομική παρακολούθηση καθώς και υπό παρακολούθηση ιατρών και κοινωνικών λειτουργών. Η 53χρονη μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο των Τρικάλων και διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική. Για τα παιδιά έχει σταλεί εισαγγελική παραγγελία στο δήμο Τρικκαίων και συγκεκριμένα στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να επιληφθεί.
Η καταγγελία
Στο μεταξύ, να σημειωθεί ότι υπήρξε τον Μάρτιο του 2015 ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού για τα δύο παιδιά για παραμέληση. Το Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με τη σχετική διαδικασία ενημέρωση την Εισαγγελία Τρικάλων και την Αστυνομία. Εκείνο το διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες κοινωνικός λειτουργός από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου μετέβη στο σπίτι, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.
Πριν λίγες ημέρες σημειώθηκε νέα, ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού και πάλι για παραμέληση στην ανατροφή των παιδιών. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν αυτή τη φορά αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα!
Η 53χρονη φέρεται να δήλωσε ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί τον 75χρονο. Τα δύο ανήλικα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο και αύριο θα επιληφθεί η κοινωνική υπηρεσία του δήμου, μετά από Εισαγγελική Παραγγελία για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου