ΠΑΤΡΑ : String Demons, live στο Λιθογραφείον



Δευτέρα 23 Μαΐου, 9:30μμ
 Η πολυαναμενόμενη συναυλία, αυτή την Δευτέρα στο Λιθογραφείον
 Μια μοναδική μουσική εμπειρία, μετά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης
έρχεται για πρώτη φορά στην Πάτρα, για μία και μοναδική εμφάνιση
 Oι “String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο στέκοντας πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.
Την Δευτέρα 23 Μαΐου έρχονται στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον, μετά από συνεχόμενες sold out συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να μας παρασύρουν σε μία ’Συμφωνική γιορτή’ με βάση τα έγχορδα σε όλα τα μέρη της Μουσικής.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του θεάτρου Λιθογραφείον είναι ιδανικός για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι – εμπειρία από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο, στο rock... και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό  και έγχορδα


Το “δαιμόνιο’’ πρόγραμμα τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από μεγάλη εταιρία ταυτόχρονα Ελλάδα και εξωτερικό .

Oι ‘’String Demons’’ αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014 έχουν ήδη φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μια και παρουσιάζουν έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας









INFO
Θέατρο Λιθογραφείον
Μαιζώνος 172 & Τριών Ναυάρχων
Δευτέρα 23 Μαΐου 2016
Ώρα έναρξης 9.30 

Τιμές εισιτηρίων:
10 ευρώ γενική είσοδος
Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου Λιθογραφείον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου