Σφράγιση του εστιατορίου στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας μετά τη φονική δηλητήριαση σε βάπτιση

Στη σφράγιση του εστιατορίου στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας μετά το περιστατικό μαζικής τροφικής δηλητηρίασης που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο προχώρησαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Έπειτα από απόφαση του περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, οι επόπτες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στο πλαίσιο του υγειονομικού ελέγχου, συνέλεξαν δείγματα προϊόντων του εστιατορίου αλλά και προμηθευτών του τα οποία στάλθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.




Το κατάστημα σφραγίστηκε με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κυρίας Φανής Παπαθωμά μέχρι να εξαχθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το LamiaReport, 38 άνθρωποι έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασαν συμπτώματα και άλλοι που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο μαγαζί.
Δυστυχώς, στην περίπτωση ενός 55χρονου που πήγε σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο οργανισμός του δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και άφησε την τελευταία πνοή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν θείος του παιδιού που βαπτίστηκε και, συγκεκριμένα, ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται επίσης σε νοσοκομείο της Αθήνας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου