ΠΑΤΡΑ : 1000 ΕΥΡΏ στο Αντωνοπούλειο Ίδρυμα εκ μέρους των εργαζομένων στο εργοστάσιοΔρεπάνου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤITAN




Η παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια τηρήθηκε και φέτος και μία επιταγήπροσφέρθηκεστο Αντωνοπούλειο Ίδρυμα Πατρών,εκ μέρους των εργαζομένων στο εργοστάσιοΔρεπάνου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤITAN, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει τη δική της ιστορία όσον αφορά τις δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με στόχο την ενίσχυση του θεσμού της Ασφαλούς Εργασίας και της πρόληψης των ατυχημάτων μέσα από την συνεχή ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, έχει καθιερώσει στα Εργοστάσια Τσιμέντου του Ομίλου, τον θεσμό του «Κοινωνικού Βραβείου Ασφαλούς Εργασίας».
Το ειδικό αυτό βραβείο συνίσταται σε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και προσφέρεται μία φορά κάθε χρόνο, ως δωρεά του Τιτάνα εκ μέρους των εργαζομένων του, σε τοπικό φορέα που δραστηριοποιείται στην περιοχή του κάθε εργοστασίου, όταν αυτό καταγράφει την χωρίς ατύχημα συνεχή απασχόληση του προσωπικού του για περίοδο 6 μηνών.

Στο εργοστάσιο Δρεπάνου Αχαΐας, για μια ακόμα χρονιά επιτεύχθηκε αυτή η επίδοση και ζητήθηκε και πάλι από τους εργαζόμενους του εργοστασίου να προτείνουν οι ίδιοι τοπικούς φορείς ως υποψήφιους αποδέκτες του χρηματικού ποσού. Μεταξύ των προταθέντων υποψηφίων και μετά από κλήρωση, επελέγη ως αποδέκτης της δωρεάς το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα.
Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία του Εργοστασίου, το πρωί της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου,  επισκέφθηκε τα γραφεία  του Ιδρύματος, προκειμένου να παραδώσει την επιταγή και να ευχηθεί από κοντά καλή συνέχεια και επιτυχία στο πολύτιμο έργο του.
Στην αντιπροσωπεία της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ  συμμετείχαν οι Δημήτρης Παπαγεωργίου  - νέος Διευθυντής του Εργοστασίου Πάτρας, Λεωνίδας Πετρουγάκης – Τεχνικός Υγείας& Ασφάλειας, Μαρία Γαλιατσάτου - Προϊσταμένη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, Λίτσα Τακουμάκη - Κοινωνική Λειτουργός, Αντώνης Ανδρεόπουλος- Εκπρόσωπος Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας του εργοστασίου και Θεοδόσης Χάλλας - Εκπρόσωπος Σωματείου Εργαζομένων, ενώ εκ μέρους του Ιδρύματος την επιταγή  παρέλαβαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδρέας Αντωνόπουλος και η ταμίας Νικολίτσα Αντωνοπούλου.
Ο κύριος Δημήτρης Παπαγεωργίου συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίουτου Ιδρύματος για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν, ενώ αναφέρθηκε συνοπτικά και στη σημασία του κοινωνικού βραβείου.
Από την πλευρά τους ο κύριος Αντωνόπουλος και η κυρία Αντωνοπούλου ευχαρίστησαν, εκ μέρους του Δ.Σ. του Ιδρύματοςαλλά και των παιδιών που αυτό φροντίζει,την αντιπροσωπεία  της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ για την προσφορά, τονίζοντας ότι έχει πρόσθετη αξία, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη εποχή και την χαρακτήρισαν ως σπάνια, με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου