ΠΑΤΡΑ :Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην Σμύρνη

Στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη από το Επιμελητήριο Αχαΐας στην Σμύρνη, για την παρουσίαση της πρότασης δημιουργίας γραμμής Σμύρνη-Λαύριο, Πάτρα-Μπρίντιζι καθώς και για την σύναψη συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων. Στην αποστολή του Επιμελητηρίου Αχαΐας συμμετείχαν ο πρόεδρος κ.Μαρλαφέκας, ο Αντιπρόεδρος κ.Μπρακατσέλος και ο Γενικός Γραμματέας κ.Τσούμπελης. Η πρόταση του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την δημιουργία της ανωτέρω γραμμής θα αυξήσει το μεταφορικό έργο στο λιμάνι της Πάτρας, θα θέσει τις βάσεις για την δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στην περιοχή μας και θα ενδυναμώσει τις προοπτικές για την υλοποίηση του νέου εμπορικού λιμένα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Το συμφωνητικό συνεργασίας περιλαμβάνει ένα ευρύ πεδίο συνεργασιών μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων με σκοπό να εγκαθιδρύσουν στενή συνεργασία στην από κοινού εργασία και να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των οικονομικών, τεχνολογικών και ανθρωπίνων σχέσεων μεταξύ των δύο μερών.

Η υποδοχή έγινε από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σμύρνης και το συμφωνητικό υπεγράφη αντίστοιχα από  τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas  και από τους κ.κ. Μαρλαφέκα και Μπρακατσέλο, για το Επιμελητήριο Αχαΐας, όπως επίσης και από την Γενική Πρόξενο της χώρας μας στην Σμύρνη κα Αργυρώ Παπούλια που συνόδευε την αποστολή μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου