ΠΑΤΡΑ : Αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και της DREAM TEAM του Ελληνικού Ποδοσφαίρου



Ανακοινώθηκε  η αποστολή της DREAM TEAM του Ελληνικού Ποδοσφαίρου η οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη 19 Απριλίου την ομάδα της Παναχαϊκής στην Αγυιά, σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην Πάτρα και έχουν τιμήσει τα ελληνικά εθνικά χρώματα αποτελώντας την ζωντανή σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι εξής:  Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Καψής, Κυργιάκος, Δέλλας, Γκούμας, Γεωργάτος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καφές, Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Βρύζας, Λάκης, Γεωργιάδης, Λυμπερόπουλος.
 Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και ήδη από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους έχουν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστα!


ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Κυριολεκτικά σε «μαγικά χαρτάκια» τείνουν να εξελιχθούν τα εισιτήρια του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης μεταξύ της Παναχαϊκής και της Dream Team του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
 
Όπως είναι ήδη γνωστό η τιμή του εισιτηρίου (Γενική Είσοδος) είναι 5 ευρώ ενώ από την τιμή αυτή εξαιρούνται μόνο τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών η είσοδος των οποίων θα είναι δωρεάν.

Τα υπόλοιπα σημεία πώλησης είναι τα εξής:

Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Κολοκυθάς:
1) Κανελλοπούλου 17, Έξω Αγυιά
2) TRUCK STOP, Λεωφόρος Γλαύκου 100
3) Πατρών – Πύργου 1, Παραλία Πατρών
4) Πατρών – Αθηνών 40

Καταστήματα κρεάτων CARNA
1) Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204
2) Ελευθερίου Βενιζέλου 227
3) Θερμοπυλών 53 & Αμερικής

Κατάστημα Ελαστικών Λαμπρόπουλος (οδός Κανελλοπούλου 17)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου