Νέα κολεξιόν Spring/Summer 2017 από τη DUR



Ηελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσηςDUR υποδέχεται τη νέα σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 με στιλ και αυτοπεποίθηση, βασισμένη πάντα στις ανάγκες του άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση. Η φετινή συλλογή τηςDURδίνει έμφαση στην ποιότητα των νημάτων, στις λεπτομέρειες της ύφανσηςπου κάνουν τη διαφορά, στις πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις καθώς και στο συνδυασμό κλασσικών στοιχείων με νέα δημιουργικά σχέδια.
Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή της DUR στρέφεται σε όλες τις περιστάσεις με προτάσεις που προσδίδουν κομψότητα και κάνουν κάθε εμφάνιση να ξεχωρίζει. Η συλλογή των πουκαμίσων περιλαμβάνει τα ξεχωριστά Two-Ply (δίκλωνα πουκάμισα) από υψηλής ποιότητας νήματα και ποικίλα σχέδια, προσδίδοντας μια δροσερή και ελεύθερη διάθεση. Το κλασσικό polo t-shirt της DUR μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων παραμένει η πιο «must» καλοκαιρινή επιλογή σε συνδυασμό με chinos παντελόνια αλλά και με τα μονόχρωμα μαγιό για τις αποδράσεις του καλοκαιριού.


 Επιπλέον, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 της DUR περιλαμβάνει μια σειρά από navy μπουφάν για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στη φύση, κομψές πλεκτές ζώνες και μια εντυπωσιακή συλλογή χειροποίητου ανδρικού υποδήματος ολοκληρώνοντας τις απαιτήσεις του φετινού look.

Στην πρόσφατη καμπάνια της DUR πρωταγωνιστούν δυο άνδρες με μια ανάλαφρη διάθεση δημιουργώντας καλοκαιρινές εικόνες στις οποίες κυριαρχούν τα γήινα χρώματα της θάλασσας, του ουρανού και της άμμου δημιουργώντας ένα μεσογειακό κινηματογραφικό σκηνικό. Η κίνηση του αέρα και τα φυσικά στοιχεία του περιβάλλοντος δημιουργούν μια διάθεση εξερεύνησης με ένα εξαιρετικό γοητευτικό αποτέλεσμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ξεχωριστή αυτή συλλογή είναι αποτέλεσμα της DURCreativeTeam.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου