ΠΑΤΡΑ : Η συναυλία των ΤΑΚΙΜ – Παντελή Θαλασσινού και Αρετής Κετιμέ αναβάλλεται για αύριο





Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν  η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα συναυλία των ΤΑΚΙΜ – Παντελή Θαλασσινού και Αρετής Κετιμέ αναβάλλεται για αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 9.30 το βράδυ στο Ρωμαϊκό Ωδείο.
 
Σε περίπτωση που κάτοχοι εισιτηρίων αδυνατούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, λόγω της αναβολής, μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους στα σημεία προπώλησης.
Επομένως, το ραντεβού των ΤΑΚΙΜ  με τους Πατρινούς ανανεώνεται για αύριο Τρίτη.  Έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μουσικής, εμφανίζονται στις 9.30 αύριο το βράδυ, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, σε μία μοναδική συναυλία , με εκλεκτούς καλεσμένους τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Οι «ΤΑΚΙΜ» θεωρούνται το σημαντικότερο σχήμα σήμερα, που φέρνει την παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική μας κοντά στις νεότερες γενιές, με φρέσκια ματιά και  σύγχρονο ήχο.

Το ρεπερτόριο τους περιέχει στοιχεία από την κοινή παράδοση της Ελλάδας της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.

Ο ήχος τους αναβιώνει τους ήχους των παλιών πόλεων, όπως η Σμύρνη, τα Ιωάννινα, η Πρέβεζα και η Κωνσταντινούπολη, όπου Έλληνες, Τούρκοι, Αρμένιοι και Εβραίοι μουσικοί συνυπήρχαν μουσικά.

Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ παρουσιάζουν μια εξαιρετική δουλειά επί σκηνής και ταξιδεύουν το κοινό μέσα στο χρόνο και στις εποχές, με κομμάτια μέσα από την παράδοσή μας, δοσμένα με τον μοναδικό τρόπο των ΤΑΚΙΜ, αλλά και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο του Παντελή Θαλασσινού και της Αρετής Κετιμέ.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ κανονικό, 7 ευρώ φοιτητικό – μαθητικό.

Προπώληση εισιτηρίων:

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. - Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων"

Πλατεία Γεωργίου – τηλ. 2610 273.613 (Τρίτη – Κυριακή 10.00-13.00 & 18.00-21.00)

MusicStation  (ώρες καταστημάτων)   

Ρήγα Φεραίου 34 – τηλ. 610 222.411

Οπτικά Καραμούζης (ώρες καταστημάτων)

Μαιζώνος 92 – τηλ. 2610 221.989

Βιβλιοπωλείο Discover (ώρες καταστημάτων)

Πατρέως 30 – τηλ. 2610 624.916

Βιβλιοπωλείο Ροδόπουλος (ώρες καταστημάτων)

Κορίνθου και Φιλοποιμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου