ΠΑΤΡΑ : Συνελήφθησαν για απάτη με το πρόσχημα αγοράς αυτοκινήτου



Συνελήφθησαν,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
 Η ίδια κατηγορία βαρύνει ακόμα μια 18χρονη , τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί και έναν άγνωστο δράστη, οι οποίοι αναζητούνται. 



Ειδικότερα, πριν μια εβδομάδα, ο 21χρονος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με 40χρονο , ο οποίος είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία πώλησης αυτοκινήτου και συμφώνησε την αγορά του οχήματος του, έναντι του χρηματικού ποσού των (4.000) ευρώ.

Οι δράστες αφού παρέλαβαν το όχημα μετέβησαν σε τραπεζικό κατάστημα με τον παθόντα, όπου αφού του παρέδωσαν το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, προφασίστηκαν τηλεφωνική κλήση και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να του παραδώσουν τα υπόλοιπα χρήματα.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών και μετά από συντονισμένες αναζητήσεις, εντόπισαν τον 21χρονο στο Αίγιο, τον 32χρονο στην Πάτρα και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου