Προσφορά 3.580.000 ευρώ υπέβαλε η εταιρεία Dimera στον σημερινό πλειστηριασμόΣτα χέρια του Ιβάν Σαββίδη περνούν οι εφημερίδες "Έθνος", "Έθνος της Κυριακής" και "Ημερησία". Η εταιρία Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, έναντι του ποσού των 3.580.000 ευρώ πήρε τα σήματα των εφημερίδων του Πήγασου μετά την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού που διεξήχθη στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

 

Μάλιστα, η εταιρία του επιχειρηματία ήταν η μόνη που κατέθεσε προσφορά για τις εφημερίδες λίγα μόλις λεπτά πριν το κλείσιμο της διαδικασίας.
Μία και μοναδική προσφορά κατατέθηκε και για μετοχές της εταιρίας Άνωσις ΑΕ. Οι 678.736 μετοχές της εταιρίας ανήκουν, πλέον, στο δικηγόρο Χρήστο Χαντζαρίδη του Δημητρίου έναντι 25.000 ευρώ.
Καμία άλλη προσφορά δεν κατατέθηκε για μετοχές των εταιριών της Πήγασος, με αποτέλεσμα για αυτές να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός.
Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία οι εργαζόμενοι του Ομίλου χρειάστηκε να συνεννοηθούν με τα μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω",  που βρέθηκαν στον χώρο του Ειρηνοδικείου, προκειμένου να μην μπλοκάρουν τον πλειστηριασμό. Όπως εξήγησαν οι εργαζόμενοι στα μέλη του κινήματος, ο επίμαχος πλειστηριασμός αποτελεί την τελευταία τους ελπίδα για να πάρουν τα δεδουλευμένα 5 μηνών που τους χρωστούν και να επανέλθουν στην εργασία τους.