ΠΑΤΡΑ : Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με πρωτοποριακό θέμα



24-25 Σεπτεμβρίου 2017,  Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
Με ενδιαφέρον αναμένεται στη Πάτρα το πρώτο διεθνές διεπιστημονικό Συνέδριο «BFAL 2017-Brain Function Assessment in Learning» που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Πατρών και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ. Το Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Κυριακή 24 και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου (από 9π.μ. έως 5μ.μ.),  αποτελεί πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Ευφυών Συστημάτων (IIS-Institute of Intelligent Systems: http://iis-international.org/).

 
Το Συνέδριο έχει το πρωτότυπο θέμα: «Αξιολόγηση της Εγκεφαλικής Λειτουργίας κατά τη Διαδικασία της Μάθησης». Οι διακεκριμένοι επιστήμονες οι οποίοι θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν πρωτοποριακά και καινοτόμα επιστημονικά ευρήματα από τη συνεργασία των Νευροεπιστημών, της Νευρομηχανικής και των Παιδαγωγικών Επιστημών, και γενικότερα των επιστημών της Πληροφορικής, της Ιατρικής και της Ψυχολογίας, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στους μηχανισμούς με τους οποίους αποκτάται η γνώση (πλαστικότητα εγκεφάλου) καθώς και στις νέες μεθόδους μελέτης τους. Μακροπρόθεσμα αυτές οι γνώσεις αναμένεται να οδηγήσουν σε καλύτερες εκπαιδευτικές τεχνικές και στην ανάπτυξη αυτοεκπαιδευόμενων ευφυών μηχανών.
Πρόεδροι του Συνεδρίου είναι οι ομότιμοι καθηγητές Claude Frasson του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ και  Γιώργος Κ. Κωστόπουλος του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Τη συνολική οργάνωση του Συνεδρίου έχει αναλάβει η γνωστή εταιρεία διοργάνωσης Συνεδρίων «Νεοανάλυσις» (www.neoanalysis.eu).
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στην αγγλική γλώσσα.
Έχουν προβλεφθεί ειδικές χαμηλές τιμές εγγραφής για τους φοιτητές, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο BFAL 2017 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:http://bfal2017.iis-international.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου