ΠΑΤΡΑ : 21 Οκτωβρίου η 3η Συνάντηση, Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες



Διακεκριμένες προσωπικότητες  προερχόμενες από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και από πολλές πόλεις, αναμένεται ότι θα δώσουν και φέτος το παρόν, στην καθιερωμένη πλέον Συνάντηση, Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες- Πάτρα 2017, η οποία θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, στις αίθουσες του ξενοδοχείου Αστήρ. Κεντρικός θεματικός άξονας θα είναι «Η συμβολή στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα».  

Το ενδιαφέρον και πλούσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σημαντικές ομιλίες και εισηγήσεις, παρεμβάσεις εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων, ιστορίες επιτυχίας γυναικείας επιχειρηματικότητας, γνωριμία με γυναίκες που διακρίθηκαν ή ξεχώρισαν, όπου δραστηριοποιούνται και ιδιαίτερα με γυναίκες…. του κόσμου, που προσφέρουν εθελοντικά έργο, στο πλαίσιο διεθνών ανθρωπιστικών αποστολών.
Επίσης θα περιλαμβάνει  παρουσίαση ερευνών για επίκαιρα γυναικεία ζητήματα, αναγγελία σημαντικών δράσεων και γεγονότων που έχουν προγραμματιστεί από γυναικείες οργανώσεις και όχι μόνο για το επόμενο διάστημα και την απονομή των καθιερωμένων τιμητικών διακρίσεων.  
Πολυμελής θα είναι και αυτή τη φορά, η ομάδα των σχολιαστών που θα παρεμβαίνει στη διάρκεια των εργασιών.
Σημαντική προστιθέμενη αξία κύρους θα προσδώσει στη Συνάντηση το γεγονός ότι θα τελεί υπό την αιγίδα  της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών, οικοδεσπότη φορέα του Παγκόσμιου Δικτύου Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
Οργανωτής της Συνάντησης είναι φέτος το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος.
Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια της Συνάντησης θα λειτουργήσει και αυτή τη φορά, στο χώρο Έκθεση ενημερωτικού χαρακτήρα για την προβολή κοινωνικών και άλλων φορέων της Αχαΐας, κυρίως με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό.
Βασικός υποστηρικτής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφ. Ενότητα Αχαΐας) , ενώ ενεργός θα είναι η συμμετοχή δραστήριων φορέων όπως, η Ένωση Γυναικών Πάτρας, ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, το Άλμα Ζωής κ.α. 

 Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-625141 και 6932 429 700
e-mail: dytikosaxonas@gmail.com
Η φωτογραφία απο την Συνάντηση του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου