ΠΑΤΡΑ : Ενότητα- Συνοχή- Αλληλεγγύη, συνεχίζουμε.

Οι εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου, δεν ήταν για τη Νέα Δημοκρατία μία διαδικασία οργανωτική με διεκπεραιωτικό χαρακτήρα, αλλά αντίθετα, εμπεριείχε έναν βαθύτατα πολιτικό χαρακτήρα.
Η Φιλελεύθερη Παράταξη, με βαθιές ρίζες μέσα στο χρόνο, με αρχές, με αξίες και αδιαμφισβήτητη προσφορά στον τόπο, ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα της εποχής, άνοιξε τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, με λόγο σαφή και καθοδηγητικό εμπνέει το λαό στις ράγες της νέας εποχής και υπό την ηγεσία του η Παράταξη  διαμορφώνει μία μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά, προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί, μία καλύτερη Ελλάδα, με περισσότερη αισιοδοξία.


Ο εκσυγχρονισμός του κόμματος με την ενεργοποίηση παραπάνω από 155.000 μελών αποτελεί μια μεγάλη δημοκρατική κατάκτηση!
Σε τοπικό επίπεδο, αισθανόμαστε ως ΝΟΔΕ Αχαΐας πλήρως δικαιωμένοι γιατί 5.700 μέλη συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ανγνωρίζοντας την προσπάθεια που συστηματικά συντελείται τα τελευταία δύο χρόνια στην Παράταξη.
Μια προσπάθεια που έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς, καθώς για πρώτη φορά από το 1974 η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα είναι πρώτο κόμμα  με αέρα πέντε μονάδων από το δεύτερο! 
Η ΔΑΠ και η ΟΝΝΕΔ με τις δράσεις και τον δυναμισμό τους έδωσαν οξυγόνο και ενίσχυσαν το Όραμά μας να ασχοληθούν περισσότεροι νέοι και ικανοί άνθρωποι με τα κοινά, για να συνδράμουμε όλοι μαζί την φιλελεύθερη παράταξη να υλοποιήσει την κεντρική δέσμευση της ΝΔ για ένα κόμμα σύγχρονο, δημοκρατικό και ανανεωμένο.
Τώρα βέβαια δεν υπάρχει χρόνος ούτε για εφησυχασμό, ούτε για εσωστρέφεια: η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα κληθεί για μια ακόμα φορά να αναλάβει την διακυβέρνηση του Τόπου και να φέρει τη χώρα μας με υπευθυνότητα και σχέδιο.
Κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην κατεύθυνση αυτή, πάνω απ`όλα για το καλό της Πατρίδας.
Ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας έχω καθήκον να τηρώ τον κώδικα δεοντολογίας που ήδη από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κόμματος είχε προωθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Απέναντί μας έχουμε την επικινδυνέστερη κυβέρνηση όλων των εποχών κι εμείς οφείλουμε με ενότητα και συνοχή να συνδράμουμε στην κατεύθυνση της πολιτικής αλλαγής.
Εμείς πορευόμαστε στις επόμενες εθνικές εκλογές με στόχο όχι να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, αλλά να κερδίσει η Ελλάδα, δια της Νέας Δημοκρατίας.

Με γνώμονα το τρίπτυχο Ενότητα- Συνοχή- Αλληλεγγύη, συνεχίζουμε.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας
Dr Ανδρέας Μαζαράκης
 Την Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 18 και 30' θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ στο ξενοδοχείο PATRAS PALACE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου