ΠΑΤΡΑ: Απολογισμός και βραβεύσεις στις συνελεύσεις ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ


Τιμητικές διακρίσεις απένειμε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑΣ σε έξι δημοσιογράφους μέλη του, κατά την έναρξη της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Πόρτο Ρίο».

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Ανδρέα A.Βρη, Στάθη Κεραμιδά από την Πάτρα, Μαρίνα Πολλάτου από την Μυτιλήνη, Νέλλη Κατσαμά από το Ηράκλειο και Μαρία Βούλγαρη από τα Χανιά, οι οποίοι τιμήθηκαν με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΤΕΑΣ για την πολύχρονη προσφορά τους στα ΜΜΕ, την πολυετή συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον τους για την πορεία του Ταμείου, για την συνδικαλιστική τους συνέπεια και αλληλεγγύη που επέδειξαν όλα τα χρόνια της παρουσίας τους στο ΤΕΑΣ αλλά και στην ΕΣΗΕΠΗΝ.
Την απονομή των τίτλων έκανε ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Λουκάς Μαστής (δεξιά), ο οποίος τους συνεχάρη για την διαδρομή τους κατατάσσοντάς τους στα επίλεκτα μέλη της Ένωσης.

 
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης τόσο του ΤΕΑΣ όσο και της ΕΣΗΕΠΗΝ το πρωί της Κυριακής, έγινε ενημέρωση για την κατάσταση στον χώρο των ΜΜΕ της περιφέρειάς και τα προβλήματα τους, με αιχμή του δόρατος τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, ενώ έγινε παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού, τα οποία και εγκρίθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου