Αυτή την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, στις 21:00 συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών του «Ωρίωνα». Η ομιλία της βραδιάς θα έχει τίτλο «Εγκέφαλος, ο σκηνοθέτης της ζωής μας» και ομιλήτρια την κ. Μαργαρίτη Μαριγούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φυσιολογίας Ανθρώπου & Ζώων στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Περίληψη ομιλίας

Μια εξερεύνηση στα πολύπλοκα μονοπάτια του εγκεφάλου. Αναφορά στην πολύπλοκη δομή και λειτουργία του προσεγγίζοντας θέματα όπως: πλαστικότητα, νευροεκφύλιση, μνήμη-μάθηση, επιβράβευση-τιμωρία, εθισμός, συναισθήματα και ενσυναίσθηση, νευροηθική κ.α. Σκηνοθετούμε τη ζωή μας αναπολώντας το παρελθόν, ζώντας το παρόν, σχεδιάζοντας το μέλλον.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/565311343891359/

 Χώρος διεξαγωγής είναι το αμφιθέατρο ΒΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του Κτηρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτήριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτήριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται πίσω από την πρυτανεία και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη:
https://g.co/maps/ntkdq

Οι διαλέξεις είναι ανοιχτές και ελεύθερες για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, πως μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου από το site μας www.orionas.gr αλλά και μέσω των κοινωνικών δικτύων:
Instagram: https://www.instagram.com/orionasgr/
Facebook: https://www.facebook.com/orionasgr
Twitter: https://twitter.com/orionasgr
Youtube: https://www.youtube.com/user/orionasgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου