ΠΑΤΡΑ : Τσάι αγάπης από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Ν. Αχαΐας

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθησαν στο τσάι αγάπης, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Ν. Αχαΐας και  περιελάμβανε ποίηση, μόδα, μουσικό πρόγραμμα και μπουφέ. Ζεστή και φιλόξενη οικοδέσποινα της βραδιάς η κ. Έφη Αναλυτή, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση τονίζοντας ότι  προσφορά σημαίνει αγάπη και αγάπη σημαίνει φιλανθρωπία, που είναι κι ο βασικός σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η δυναμική Πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ Ν. Αχαίας κ. Μάχη Σαλαμαλίκη,  η οποία ευχαρίστησε το κοινό για την μεγάλη του συμμετοχή και την σημαντική στήριξη των χορηγών επιχειρηματιών της πόλης μας. Σημείωσε, ότι οι και οι πάσχουσες πρέπει να τονίζουν την αυτοπεποίθησή τους και να περιποιούνται τον εαυτόν τους, γιατί όλες οι ασθένειες είναι αντανακλάσεις των εσωτερικών μας σκέψεων και συναισθημάτων.

Ποίηση για την αγάπη διάβασαν η Ήρα Κουρή, Φιλόλογος και η Μαρία Αναλυτή, μέλος του Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών. Ακολούθησε επίδειξη μόδας απο μέλη του Συλλόγου και κυρίες της πόλης μας οι οποίες περπάτησαν στην
πασαρέλα και καταχειροκροτήθηκαν, με τη νεα κολεξιόν Χειμώνας-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 των fashion brands Karavan και Kistress (Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη).

Τα παπούτσια και οι τσάντες ήταν απο το κατάστημα ΠΟΥΑ, Διονύσης Στρούζας, χειροποίητα κοσμήματα απο την Ειρήνη Μπόμπα(facebook: Βeadit-ly) και Σύνθια Λιούτα. Τις κομμώσεις και την αισθητική
ανέλαβαν τα ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

Το ρόλο των μοντέλων ανέλαβαν:   Αγγελική Καλομοίρη, Αθανασία Κοροβέση, Άρτεμις Σακελλαροπούλου, Βασιλική Γιανοπούλου, Ειρήνη Μπόμπα, Ήρα Κουρή, Μαρίνα Παπαγιαννοπούλου, Ντίνα Παπάκου, Πένυ Τριανταφύλλου, Ρεγγίνα Κυριαζοπούλου. 
Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα με την Ορχήστρα του μαέστρου Νίκου Λέκκα.   Γιώργος Πετρίτσης ( πλήκτρα-τραγούδι) Κορίνα Βρακατσέλη (τραγούδι) Βασιλική Κεφάλα ( τραγούδι ) Δημήτρης Δημόπουλος (τραγούδι) Νίκος Λέκκας (πλήκτρα-τραγουδι) Στάθης Μπαλάφας (κιθάρα-τραγούδι) Δημήτρης Αργυρόπουλος (μπουζούκι)

Έπειτα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με πολλά πλούσια δώρα.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορό Bollywood από τις Εύη Τσάμη και Μαρία Μπαχρά, βραβευμένες με το χρυσό μετάλλιο 2018.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι αρχών και φορέων της πόλης, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου