ΠΑΤΡΑ : «Ω ΤΙ ΚΟΥΤΟΙ, ΚΟΥΤΟΙ!...» Κωμωδία από το Ρεφενέ στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ


Το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση οκτώ (αριθμός 8) «δείπνων» στον φιλόξενο χώρο του ΠΑΝΘΕΟΝεπί της οδού Γουνάρεως. Προσκεκλημένοι οι θεατρόφιλοι συμπολίτες ανεξαιρέτως, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνευρεθούν και να κάμουν γνωριμίαμε εξέχοντες κουτούς και ανίκητους ηλίθιους. Επειδή εσχάτως οι πνευματικοί ταγοί της χώρας, οι φιλόσοφοι και οι διανοητές μετακόμισαν ομαδικά ή αποσύρθηκαν μετά πολλών επαίνων, προσφέρθηκαν  οι κουτοί να αναπληρώσουν το κενό, να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στον χειμαζόμενο λαό μας.


 Βάσει πρωτοκόλλου λοιπόν -στα δείπνα γνωριμίας- θα παρακαθήσουν οι επίτιμοι προσκεκλημένοι:
Β. ΜΠΟΖΑΣ     Αντώνης Παπαγεωργίου                                                           
Ρ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ  Ζωή Κοκολιού
Α. ΚΟΡΕΣ        Κων/νος Σταματόπουλος
Α. ΝΤΟΚΟΣ     Κατερίνα Λειβαδά
ΣΑΝΤΡΑ         Ελένη Αγγελοπούλου
Τ. ΤΕΤΑΡΤΟΣ Θεόδωρος Σίδερης
Θ. ΜΑΚΡΗΣ Θεόδωρος Στεφανίδης
Ν. ΠΑΡΤΙΚΟΛΑΣ   Θεοφάνης Γιαλυψός
Τ. ΜΑΚΡΗ    Ουρανία Αναστασοπούλου
ΝΟΣΟΚΟΜΑ Ευδοκία Διαμαντοπούλου
«Ω τι κουτοί, κουτοί!...»  Παρακαλούνται οι Πατρινοί που αντέχουν το γέλιο να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους και μια θέση κοντά στη τουαλέτα. Δεν απαιτείται επίσημο ένδυμα (στολή Νο 8), μήτε facecontrolκατά την είσοδο.
ΤΟ ΕΡΓΟθα παίζεται από 23 Νοεμβρίου μέχρι 3 Δεκεμβρίου 2018 (κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή& Δευτέρα με ώρα έναρξης 20:30 πλην Παρασκευής 21:30) Προπώληση & κρατήσεις στο θέατροδύο ώρες πριν την παράσταση και στο τηλέφωνο6989 651091 (πρωινά 10:00-15:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου