ΠΑΤΡΑ : Με πολίτες στο Σανταμέρι Αχαΐας


Συνάντηση με πολίτες στο Σανταμέρι Αχαΐας είχε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη. Μοιράστηκε μαζί τους προβληματισμούς για την δύσκολη καθημερινότητα και κυρίως για την ανάγκη να ληφθούν μέτρα με σκοπό να παραμείνει η νεολαία στον τόπο μας. 
Η Έλ. Κονιδάρη ανέφερε ότι η ΝΔ και ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη ότι οι άνθρωποι που καθημερινά κοπιάζουν στα χωράφια αποτελούν πλούτο για την πατρίδα μας. 


Πρόσθεσε ότι για τη ΝΔ ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και υπενθύμισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί για την υιοθέτηση φορολογικών κινήτρων και την αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, λιμνάζουν λόγω της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.
Επίσης, ο πρωτογενής τομέας θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου