ΠΑΤΡΑ : Γνωριμία με τον Αθλητισμό


Με στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας του αθλητισμού για την ψυχική και την σωματική μας υγεία αλλά και την κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας υποστηρίζει έμπρακτα περισσότερα από 150 παιδιά απόρων οικογενειών ωφελούμενων του ΤΕΒΑ  στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος για να γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα που αγαπούν, μέσα από οργανωμένα προγράμματα. Η προσπάθεια μας αυτή δεν θα μπορούσε να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία των Σωματείων, των Συλλόγων και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Υδατοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης της Αχαΐας. Μαζί τους υποδεχόμαστε σε οργανωμένα αθλητικά προγράμματα 150 νέα μέλη - παιδιά με την ελπίδα να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τα οφέλη του. Επιπλέον η δράση στοχεύει στην ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση και στην αύξηση της κοινωνικής συνοχής των οικονομικά πιο αδύναμων συμπολιτών μας.
 
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους φορείς του αθλητισμού, τα Σωματεία, τους Συλλόγους και τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Υδατοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης της Αχαΐαςνα ανοίξουν την αγκαλιά τους για να υποδεχτούν τα παιδιά απόρων οικογενειών και να μας δηλώσουν τη συμμετοχή τουςστην υλοποίηση του προγράμματος. Κάθε Σύλλογος μπορεί να διαθέσει έως έξι (6) θέσεις στο τρέχον πρόγραμμά του για τα παιδιά των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ που θα επιλέξουν το άθλημα της αρεσκείας τους. Στη δράση θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Το κόστος συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα για χρονικό διάστημα 4 μηνών θα καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐαςστο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/ FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους). Αν το ενδιαφέρον των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ ξεπεράσει την δυναμικότητα του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί επιλογή με βάση τις διαθέσιμες θέσεις «φιλοξενίας» των φορέων.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και προπονητές, που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες, και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής για να υποδεχτούν νέα μέλη, να απευθύνονται για διευκρινίσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2613613475 (κ. Δημήτρης Μπιτσάκος) καθημερινά 9.00 π.μ.-1.00 μ.μ έως και τις  15 Mαρτίου2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου