ΠΑΤΡΑ : Αισιοδοξία για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Πάτρα 2019»


 Επί τρεις ημέρες, η Εκτελεστική Επιτροπή, το Εκτελεστικό Γραφείο η τεχνική και η ιατρική επιτροπή της Δ.Ε.Μ.Α. συνεδρίασαν στην Πάτρα, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις, με επίκεντρο τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.
Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, με την κοινή συνεδρίαση της Δ.Ε.Μ.Α. με την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019», παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Γιώργου Βασιλειάδη και στην οποία παρουσιάστηκε λεπτομερώς,η έως τώρα πρόοδος των εργασιών.
Το τριήμερο παρουσίας της Μεσογειακής οικογένειας στην πόλη μας σηματοδότησε την μετάβαση στην τελική ευθεία προετοιμασίας της διοργάνωσης «Πάτρα 2019» και την ανάδειξη της σε εξέχον αθλητικό γεγονός, που ξεπερνά τα όρια της πόλης και καθιστά την Ελλάδα ξανά, φερέγγυο διοργανωτή μεγάλων διεθνών αθλητικών δρώμενων.
Εξετάστηκε λεπτομερώς η πορεία της προετοιμασίας ανά τομέα των Αγώνων και λήφθηκαν οι τελικές αποφάσεις για τα αθλήματα και τους τόπους διεξαγωγής τους.
Παραμένει σε υψηλή προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα και ως τις 3 Μαΐου, που είναι προγραμματισμένη η επόμενη επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ ( CoCom ) στην πόλη, οι διαγωνισμοί για τις προμήθειες η διαμονή των αθλητών και των συνοδών τους.
Μετά το τέλος της Συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α. τόνισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο των εργασιών. Υπάρχει μία ολιγομελής ομάδα που καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει τις διορίες και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες της Πάτρας θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Η Πάτρα είναι μεγάλη πόλη, είναι ελκυστική και έχει πολλές προοπτικές».


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισήμανε: «Η Πολιτεία στηρίζει τους Αγώνες της Πάτρας και είμαι αισιόδοξος. Το πρόγραμμα ακολουθείται πιστά και είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διοργάνωσης. Θέλουμε να κάνουμε καλούς και επιτυχημένουςΑγώνες που θα αφήσουν κληρονομιά στην Πάτρα».
Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του προέδρου της Ο.Ε. κ. Φώτη Σαραντόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι πλέον δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης και με επαγγελματισμό και συστηματική εργασία εκπληρώνουμε τους στόχους.
Στα επίσημα γεύματα προς τιμήν των μελών της ΔΕΜΑ πιστοποιήθηκε η εξαιρετική συνεργασία και συνδρομή του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και των υπηρεσιών του Δήμου, το κλίμα ενότητας, ισχυρής θέλησης και πίστης στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

  Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 έγινε αποδέκτης των ευχαριστιών του Προέδρου κ. Αντάντι και των μελών της ΔΕΜΑ για την άψογη φιλοξενία και την συμβολή της στην επιτυχία των εργασιών της Εκτελεστικής Επιτροπής και των συνεδριάσεων των επί μέρους Επιτροπών της .
Την Πέμπτη 11/4/2019 στις 13:00, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Φώτης Σαραντόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής των Αγώνων κ. Ηλίας Δαλαϊνας, στην αίθουσα « Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, θα παρουσιαστούν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ όλα τα στοιχεία της έως τώρα προετοιμασίας και το πλάνο της τελικής ευθείας της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου