ΑΘΗΝΑ : Ένα ολόκληρο χωριό προσεύχεται για την 8χρονη Αλεξία

Προσεύχονται όλοι στις Θεσπιές για την μικρή Αλεξία…
«Είναι ένα αγγελούδι. Προσεύχεται όλος ο κόσμος» είπε συγκλονισμένη στον ΑΝΤ1 μια κάτοικος της περιοχής.
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν το παιδάκι από τη στιγμή που γεννήθηκε, μιλούν για ένα αγγελούδι και δε μπορούν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε χτυπημένο από σφαίρα να παλεύει για τη ζωή του.

 Κρίσιμες ώρες για την 8χρονη
Στο μεταξύ, την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της εξακολουθεί να δίνει η 8χρονη Αλεξία, που την Κυριακή του Πάσχα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της, στη Βοιωτία.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν των γιατρών του Παίδων, που βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης, το κοριτσάκι δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο και θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος, για να μπορέσουν να μιλήσουν με σιγουριά για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/ μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».
Πηγή: ΑΝΤ1

Απολογείται για την αδέσποτη σφαίρα
Την ίδια ώρα, ενώπιον των αρχών οδηγείται σήμερα και ο 54χρονος για το περιστατικό τραυματισμού της 8χρονης Αλεξίας την Κυριακή του Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα.
Ήδη σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξιο Στεφανάκη ο 54χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζήτησε συγγνώμη και επεσήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά το παιδί.
Η κατάσταση υγείας της 8χρονης που νοσηλεύεται νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» είναι σταθερή αλλά ιδιαίτερη κρίσιμη σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασσάβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου