ΠΑΤΡΑ : Συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτου Πατρών με τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο στην Επισκοπή Πατρών.


Την ευλογία του ΣεβασμιοτάτουΜητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου έλαβε το πρωί της Πέμπτης ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Νέα Πάτρα» Παναγιώτης Ρηγόπουλος, μεταφέροντας παράλληλατους ειλικρινούς χαιρετισμούς και τα σέβη του Υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Νικολόπουλου.
Ο Σεβασμιότατος δέχθηκε τον γνωστό δημοσιογράφο στην  Επισκοπή Πατρών, όπου και είχαν μια εποικοδομητική και ενδελεχή συζήτηση για τα εκκλησιαστικά ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, καθώς και για θέματα που άπτονται της συνεργασίας Εκκλησίας και Δήμου Πατρέων.


Παράλληλα, έγινε εκτενής συζήτηση σε ό,τι αφορά στον θρησκευτικό τουρισμό, που εδώ και χρόνια ο ίδιος ο κ.κ. Χρυσόστομος με τις δικές του πρωτοβουλίες έχει καταφέρει να οικοδομήσει, αλλά όπως συμπλήρωσε ο κ. Ρηγόπουλος η συνεισφορά και η παρέμβαση του Δήμου Πατρέων θα πρέπει στον τομέα αυτό να είναι καθοριστική και καταλυτική.
Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ο θρησκευτικός τουρισμός, θα προσθέσει στοιχεία εξωστρέφειας στην πόλη, θα οικοδομήσει ακατάβλητους δεσμούς φιλίας με άλλους Ορθόδοξους λαούς, θα διαφημίσει την Πάτρα  μας και θα τονώσει πολυεπίπεδα και αποφασιστικά την χειμαζόμενη τοπική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου