ΠΑΤΡΑ : Στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών ο Πέτρος Ψωμάς και μέλη του “σπιράλ”


Το Άσυλο Ανιάτων Πατρών επισκέφθηκε  αντιπροσωπεία του “σπιράλ”με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά.
Ο πρόεδρος του ιδρύματος Διονύσης Τσεκουράς, τα μέλη του Δ.Σ. Γωγώ Καραλή, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και Θεόδωρος Πολίτης και ο διευθυντής του ιδρύματος Άρης Γκατζόγιας υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα μέλη της παράταξης και τον επικεφαλής της κ. Πέτρο Ψωμά, ξεναγώντας τους στους χώρους του ιδρύματος. 







Ο υποψήφιος Δήμαρχος και τα μέλη του “σπιράλ” επισκέφθηκαν επί πολλή ώρα όλους τους ορόφους του ιδρύματος, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στο να ακούσουν τροφίμους και εργαζομένους.
Στο πλαίσιο της συζήτησης που είχαν με τη διοίκηση του Ασύλου, ο κ.Τσεκουράς ανέλυσε διεξοδικά τις δραστηριότητες του ιδρύματος, κάνοντας σύντομη αναδρομή στο έργο του και στην κοινωνική του προσφορά στην πόλη, αλλά και στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετωπίζει. Όπως τονίστηκε, ειδικά στα χρόνια της κρίσης τα προβλήματα χρηματοδότησης του ιδρύματος έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα οι συνθήκες λειτουργίας να δυσχεραίνουν.
Ο Πέτρος Ψωμάς τόνισε ότι ο Δήμος οφείλει και πρέπει να είναι αρωγός του Ιδρύματος και εξήρε την υψηλού επιπέδου παροχή φροντίδας, αποτέλεσμα της της άοκνης προσπάθειας νοσηλευτικού, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού. Δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Ασύλου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε είναι «αυτονόητη η ανάγκη στήριξης από την πλευρά του Δήμου τέτοιων κοινωφελών ιδρυμάτων και αυτό για το “σπιράλ” είναι δέσμευση».
Στην επίσκεψη στο Άσυλο Ανιάτων τον επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρο Ψωμά, συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ευαγγελία Βαβαρούτα, Βασίλης Λάππας, Ράνια Μπότσολου, Στάθης Πολίτης, ΧριστιανναΣπηλιώτη, Χαράλαμπος Στανίτσας και Ξένια Τσιτσάρα.
Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου