ΠΑΤΡΑ : Νέα επιθεώρηση της προετοιμασίας από τη Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ.


Στην Πάτρα θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής (CoordinatorCommittee) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), οι Τεχνικοί Επιτετραμμένοι των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων που θα διεξαχθούν στους  Αγώνες, καθώς και οι αρχηγοί των αποστολών (ChefsDeMissions) των 25 χωρών που θα λάβουν μέρος στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους  που θα διεξαχθούν από 25-31 Αυγούστου 2019.


 Την Τρίτη 4 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η νέα επιθεώρηση της προετοιμασίας της διοργάνωσης από τη Συντονιστική Επιτροπή (CoCom) της ΔΕΜΑ. Στις συναντήσεις με τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα της προετοιμασίας, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγραμματισμού ανά τομέα, αξιολόγηση της μέχρι τώρα προόδου και σχεδιασμός υλοποίησης των επόμενων προτεραιοτήτων. Επίσης, θα εξεταστεί και η πρόοδος που έχει επιτευχθεί σε συγκεκριμένους τομείς που είχε επισημανθεί ότι υπάρχουν ελλείψεις ή καθυστερήσεις κατά τον προηγούμενο έλεγχο της CoCom στις 2 και 3 Μαΐου.  
Από την Τρίτη 4 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη των Τεχνικών Επιτετραμμένων των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων των Αγώνων. Θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με τους επικεφαλής των αθλημάτων της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε ενδελεχή ενημέρωσή τους. Επιπροσθέτως, οι Τεχνικοί Επιτετραμμένοι θα επισκεφθούν τους χώρους πρόκειται να διεξαχθούν τα αθλήματα, θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο των αρχηγών αποστολών και θα δώσουν κατευθυντήριες οδηγίες για τη συνέχεια.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης των Τεχνικών Επιτετραμμένων, την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν και οι κληρώσεις των τουρνουά του BeachHandballκαι του BeachSoccerστους Μεσογειακούς.
Την Τετάρτη 5, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα βρεθούν στην Πάτρα οι αρχηγοί των αποστολών που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες για ενημερωτικές συναντήσεις με τα στελέχη και τους ειδικούς της Οργανωτικής Επιτροπής. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα ενημερωτικό σεμινάριο που θα γίνει από στους αρχηγούς των ξένων αποστολών σε όλα τα θέματα που τους αφορούν και θα πρέπει να γνωρίζουν εν όψει των Αγώνων.
Τόσο ο έλεγχος της Συντονιστικής Επιτροπής (Coordinator Committee) της ΔΕΜΑ, όσο και η επίσκεψη των Τεχνικών Επιτετραμμένων των διεθνών Ομοσπονδιών και το σεμινάριο των αρχηγών αποστολών των κρατών που θα λάβουν μέρος στους Μεσογειακούς, αποτελούν τρία ακόμη σημαντικά βήματα προς τη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Πάτρα 25-31 Αυγούστου.    


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σε συνεργασία με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ) προχωρά η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019».Στο σχέδιο της συνεργασίας προβλέπεται ότι η ΕΡΔΥΠ στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνει να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με ασυρμάτους και να τους επανδρώσει με δικούς της εθελοντές. Με τον τρόπο αυτό, επικουρικά και μέσα σε ραδιοερασιτεχνικά πλαίσια, θα διευκολυνθεί η μετάδοση της πληροφορίας ανάμεσα στους χώρους διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κέντρο Διοίκησης των Αγώνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου