ΤΡΙΠΟΛΗ : Τιμητική βράβευση της Δημοτικής ΡαδιοφωνίαςΉταν 22 Μαΐου 1989 όταν από το κεντρικό Studio της οδού Λαγοπάτη 2 στην Τρίπολη, ξεκίνησε να εκπέμπει ως ελεύθερη Δημοτική Ραδιοφωνία, πάνω στο τρίπτυχο ενημέρωση-επιμόρφωση-ψυχαγωγία…
Τριάντα χρόνια μετά, τη Δευτέρα 13 Μαΐου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο των δράσεων «Ο Πολιτισμός ενισχύει την επιχειρηματικότητα» βράβευσε τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9,15 για τη συνεχή και συνεπή παρουσία της στα ερτζιανά, από την ίδρυσή της έως σήμερα.
 Η εκδήλωση, μετά το καλωσόρισμα της κα Ντόρας Παπαϊωάννου, δημοσιογράφου και συνεργάτη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας που έκανε και την παρουσίαση,  ξεκίνησε με ένα ολιγόπλεπτο βίντεο που επιμελήθηκαν οι συνεργάτες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές από τα τριάντα χρόνια παρουσίας της.
Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ του Φώτη Αλεξόπουλου, δημοσιογράφου και συνεργάτη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Arcadian Screenings. To ντοκιμαντέρ αποτύπωσε την καθημερινότητα των εργαζομένων και ακροατών και παράλληλα ανέδειξε την προσφορά του σταθμού με 30 χρόνια ζωής στην ενημέρωση και ψυχαγωγία των ακροατών της Τρίπολης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε και ο πρώτος πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας κ. Γιάννης Σταματάκος ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε μπορούσε να παρευρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου