ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ : Οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του Νεκτάριου Φαρμάκη


ΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Η πόλη του Αιγίου αποτελεί τον πρώτο σταθμό των κεντρικών προεκλογικών συγκεντρώσεων και ομιλιών που θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο  θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ., ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλ. Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο). Στην εκδήλωση, θα παραστεί και θα χαιρετίσει και ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.
* Την αμέσως επόμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, , επέλεξε να πραγματοποιήσει την κεντρική συγκέντρωση και ομιλία του στην Ηλεία, στον ιστορικό και «παγκόσμιο» χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.

* Τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, θα βρίσκεται  στην μεγάλη πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στο γήπεδο της Ε.Α.Π., κατά την οποία θα παραστεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
* Τέλος, την προσεχή Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ., ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα κλείσει τις κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις του στη γενέτειρά του, το Αγρίνιο, με ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου