ΠΑΤΡΑ : OGILADATZMONΣΥΝΑΝΤΑΤΟNEXTSTEPQUARTET ΣΤΟ «JAZZ+ΠΡΑΞΕΙΣ 2019»


 GiladAtzmonθα είναι ο υψηλός προσκεκλημένος του Jazz+Πράξεις 2019 στη δεύτερη βραδιά του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 21.30 στον ατμοσφαιρικό χώρο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων.






Ο διάσημος και εκλεκτός Βρετανός, γεννημένος στο Τελ Αβίβ, σαξοφωνίστας, συνθέτης, συγγραφέας και ακτιβιστής
Ο GiladAtzmonθα αφήσει το σπάνιο καλλιτεχνικό του αποτύπωμα συμπράττοντας επί σκηνής με το NextStepQuartet, ένα από τα καλύτερα σχήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, που έχει αφήσει θαυμάσιες εντυπώσεις τόσο στη δισκογραφία όσο και στις συναυλίες του.
Μια μοναδική βραδιά, που θα αποζημιώσει τους πολυάριθμους φίλους της τζαζ, αφού ο GiladAtzmonείναι από τους πιο αγαπημένους του ελληνικού κοινού για τη σπουδαία μουσική του αλλά και για την πολιτική του δράση και την καθαρότητα που εκφράζει τις θέσεις του, ενώ οι εμφανίσεις του συνδυάζουν το εκρηκτικό ταπεραμέντο του με μια σπάνια αίσθηση της μελωδίας. Από την πλευρά τους  οι NextStepέχουν αναπτύξει στενούς δεσμούς με τη γεμάτη ζωντάνια και ποιότητα δουλειά τους, που τους έχει καταξιώσει στην αφρόκρεμα της ελληνικής τζαζ. Θα παρουσιαστούν παλιές και νέες συνθέσεις του GiladAtmon, στάνταρ της τζαζ και συνθέσεις, παλαιές και νέες του NextStepQuartet (από τους δίσκους «ΝextStep» και «NextStep II» και από τον αναμενόμενο τρίτο δίσκο τους), , με κοινό γνώμονα την υψηλή αυτοσχεδιαστική αισθητική και καθηλωτική ενέργεια. Όλοι μαζί φτιάχνουν ένα μείγμα με όλα τα στοιχεία που κάνουν την μουσική αυτό που πρέπει να είναι. Οι εν λόγω μουσικοί θα συνεργαστούν και θα δείξουν ότι στην μουσική δεν υπάρχουν σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου