«Η ισχυρή συμμαχία της Ένωσης Κεντρώων εξασφαλίζει το 3%»!

Διαδοχικές συνεντεύξεις του Νίκου Νικολόπουλου σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και στο REAL FM

«Η συμμαχία της Ένωσης Κεντρώων με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, με το «Άρμα Συνεργασίας» του Γιάννη Δημαρά, με τις 12 πατριωτικές παρατάξεις που είχαν κατέβει στις Ευρωεκλογές και τώρα είναι στο πλευρό μας και με τον βουλευτή Κώστα Κατσίκη και πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ, σηματοδοτεί τη δυναμική μας, που θα μας οδηγήσει τελικά στη Βουλή».


Η ανωτέρω ήταν μια από τις τοποθετήσεις του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και υποψήφιου βουλευτή με την Ένωση Κεντρώων στο νότιο τομέα της Αθήνας Νίκου Νικολόπουλου, τόσο κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση στον ANT1 στο κεντρικό δελτίο του Σαββάτου, όσο και στο ραδιόφωνο του Real FM σήμερα το μεσημέρι.
Ο Νίκος Νικολόπουλος υποστήριξε ακόμη ότι οι Ευρωεκλογές δεν έχουν σχέση με τις βουλευτικές κάλπες της 7ης Ιουλίου, γιατί ουδείς μπορεί να γνωρίζει το ποσοστό της αποχής, αλλά και τη συμπεριφορά 700.000 συμπατριωτών μας που ψήφισαν μικρότερα κόμματα, τα οποία δεν διεκδικούν ψήφο την προσεχή Κυριακή.
Αναφερόμενος, αναλυτικότερα στη συμφωνία της Ένωση Κεντρώων επισήμανε ότι είναι αναγκαίο να εξασφαλίσει το 3% της εισόδου της στη Βουλή για ν’ αποτελέσει ένα αξιόπιστο θύλακα αντίστασης σε κάθε νεοφιλελεύθερη απόπειρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στα επιχειρήματά του ο Αχαιός πολιτικός πρόσθεσε τη συνεπή στάση της Ένωσης Κεντρώων, του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και όλων των πατριωτικών φορέων της συμμαχίας στο θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η Ένωση Κεντρώων και όλα τα στηρίγματά της διαφέρουμε από κάθε άλλο κομματικό φορέα, που αφανίσθηκε μέσα στη κρίση. Είναι άλλη κουβέντα αν καλώς ή κακώς «έσβησαν» τα κόμματα που όλοι γνωρίζουμε. Εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι η Ένωση κεντρώων κράτησε συνεπή και σταθερή θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ αντιτάχθηκε σθεναρά σε όλα τα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα. Θα ‘ναι άδικο, λοιπόν, να μην επιβραβευθεί η πατριωτική και κοινωνικά ευαίσθητη στάση της, αλλά είμαι βέβαιος ότι την προσεχή Κυριακή ο Ελληνικός λαός θ’ απονέμει δικαιοσύνη».
Τέλος, ειδική μνεία έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος στους συμμαχητές του, με τους οποίους δίνει τον κοινό αγώνα για είσοδο της Ένωσης κεντρώων στη Βουλή:
«Διακρίνω ότι συνεχώς αυξάνεται η δυναμική μας και οι σκεπτόμενοι πολίτες ανταποκρίνονται και συμφωνούν με τις θέσεις μας. Θέλουν να υπάρχει ανάχωμα στο νεοφιλελευθερισμό και πυκνώνουν τις τάξεις μας συμπετριώτες μας απ’ όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση.
Δεν είναι τυχαίο ότι σ’ αυτόν τον αγώνα δίνουν μαζί μας τη μάχη της δικαιοσύνης η αδερφή του βορειοειπηρώτη ήρωα Κων/νου Κατσίφα, ο Ολυμπιονίκης μας Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο παλιός διεθνής άσος του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεωντιάδης και τόσοι άλλοι ακόμη, που μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να ξεναμπούμε στη Βουλή».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου