ΑΘΗΝΑ : Σοφία, Κωνσταντίνος, Δάφνη: Τα παιδιά του Μητσοτάκη στην ορκωμοσία

Τα τρία παιδιά του και η γυναίκα του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τις πρώτες του ώρες ως πρωθυπουργός τις πέρασε έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.Σε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ από ότι μας είχαν συνηθίσει πρωθυπουργοί στο παρελθόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινωνεί ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ, επιλέγοντας σε όλες τις σημαντικές στιγμές να έχει στο πλευρό του την οικογένειά του, τα τρία του παιδιά και την σύζυγό του. Χθες το απόγευμα έφθασε στο γραφείο του στην Πειραιώς προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των exit polls 2019 αρχικά και τις εκτιμήσεις αποτελέσματος στη συνέχεια, έχοντας στο πλευρό του την μικρή του κόρη του Δάφνη και την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη. Στην Πειραιώς βρέθηκαν και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, η Σοφία και ο Κωνσταντίνος.
Οικογενειακά πηγαδάκια στο προεδρικό -Τα παιδιά του Μητσοτάκη

Και φυσικά, όλη η οικογένεια συνόδευσε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του. Ο πρωθυπουργός έφθασε στο προεδρικό μέγαρο συνοδευόμενος από τα τρία του παιδιά και την σύζυγό του Μαρέβα, ενώ ήδη στο προεδρικό μέγαρο βρίσκονταν οι τρεις αδελφές του, Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Εκεί βρισκόταν ήδη και η πεθερά του, μητέρα της Μαρέβας Γκραμπόβσκι, Ηβη Γόντικα.

Τα τρία παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάθισαν ακριβώς απέναντί του κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του, μαζί με την Μαρέβα Γκραμπβσκι. Και φυσικά δεν έλειψαν τα... οικογενειακά πηγαδάκια, των παιδιών με τη μητέρα τους, κάποια γυαλιά που... αναζητούσαν τσέπη για να μπουν και κάποια κρυφά γελάκια. Και ακολούθως οι αγκαλιές με τον πατέρα τους για τα συγχαρητήρια.
Καρέ καρέ η ορκωμοσία Μητσοτάκη στο Προεδρικό
Πηγή: iefimerida.gr - https

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου