Ένας ξαφνικός πυρετός, το Σάββατο 29 Ιουνίου τον «οδήγησε» στο Νοσοκομείο. Εκεί, έδωσε τη δική του μάχη, με αξιοπρέπεια, αισιοδοξία και χαμόγελο, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος. Η εσωτερική του δύναμη, το πείσμα και η αισιοδοξία του, σε συνδυασμό με την φροντίδα και την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς του, τον έκανε να «διαψεύσει» τις επιστημονικές προβλέψεις και τους γιατρούς που του έδιναν μικρό προσδόκιμο ζωής. Όχι μόνο τους διέψευσε, αλλά εισήχθη ως αριστούχος στο ΕΜΠ, πήρε το πτυχίο του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγων Η/Υ και συνέχισε – με υποτροφία – το Διδακτορικό του στη Ρομποτική.
Τελικά, αυτή τη φορά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη και «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 2:00 το μεσημέρι τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Νέας Μαδύτου, όπου οι γονείς του, Γιάννης και Χρυσάνθη, ο αδελφός του, Παναγιώτης, συγγενείς και φίλοι, θα του πουν το τελευταίο αντίο. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Νέας Φιλαδελφείας (Κόκκινος Μύλος)
Πηγή: patrisnews