ΠΑΤΡΑ : Επίσημη ιστοσελίδα της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων


Θέματα που αφορούν στους Μεσογειακούς Αγώνες, τους αθλητές που έλαβαν ή θα λάβουν μέρος σε αυτούς, την Πάτρα και τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνεςκαι την αθλητική ιστορία γενικότερα, αναρτώνται ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων www.mbgpatras2019.gr, εκ παραλλήλου με την τρέχουσα ενημέρωση.  



 
Τα θέματα θα βρίσκονται τόσο στην πρώτη σελίδα όσο και στην ενότητα ΝΕΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Στόχος των δημοσιεύσεων αυτών των είναι να γνωρίσουν όλοι τους πρωταγωνιστές των Μεσογειακών Αγώνων, τόσο του παρόντος, όσο και του παρελθόντος,  την ιστορία τους και όλα όσα αφορούνστη διοργάνωση της Πάτρας.
Ηδη, στην επίσημη ιστοσελίδα της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν ήδη αναρτηθεί η ιστορία των Μεσογειακών Αγώνων ( «Μεσογειακοί Αγώνες: Από την Αλεξάνδρεια στην Πάτρα»), η παρουσία των Πατρινών αθλητών σε Μεσογειακούς Αγώνες και συνέντευξη της Ιταλίδας πρωταθλήτριας της τεχνικής κολύμβησης Ερικας Μπάρμπον. Οι αναρτήσεις θα συνεχίζονται καθημερινά με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και διάφορα άλλα θέματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου